Al mes d’octubre tots els alumnes de 4t d’ESO vam anar d’excursió a Barcelona per començar l’orientació acadèmica i professional.

La sortida va consistir en dues parts. La primera va ser un concurs de fotografia per Barcelona. Amb grups de 6 o 7 persones havíem de respondre algunes preguntes sobre certs llocs de Barcelona: la Torre Agbar, el Museu del Disseny, el Teatre Nacional de Catalunya i l’Auditori. També ens vam fer diferents fotografies: una en grup, una artística i una en moviment.

La segona activitat va ser la d’orientació professional. Vam anar a Barcelona Activa, un centre públic que, a part d’ajudar a buscar feina, dóna moltes oportunitats a la gent que s’està iniciant en el món laboral o a la que, com nosaltres, encara no sap què farà amb el seu futur.

Allà vam pensar i triar quins són els nostres punts forts i qualitats. També vam reflexionar sobre quina és la nostra feina ideal. Finalment, vam fer un test que, tenint en compte els nostres interessos, ens assenyala diferents possibilitats de cicles i graus que es poden adequar a la nostra personalitat.

Ens ho vam passar molt bé i ens va ajudar a tenir una mica més clar què farem quan acabem aquest curs.

Clara Busquets 4t ESO A

1