Els i les alumnes de 5èB hem elaborat un conte entre tota la classe. Hem dedicat vàries sessions per fer l’encapçalament, el nus, el desenllaç i triar el dibuix.

Esperem que us agradi!

L’Esteve i el tresor

Fa molt de temps, a l’Empordà, l’Esteve vivia en una caseta de fusta amb la seva família i els seus tres gossets. Un dia es va trobar que en el soterrani hi havia un mapa del tresor.

Va agafar aquell mapa i va anar a dir-ho a la seva família. Tots es van posar molt contents.

L’Esteve va mirar el mapa i va decidir anar a buscar aquell tresor. Primer va passar per uns camps, després pel poblet on ell anava a treballar; també va passar per un bosc ple d’arbres molt bonics. Ja no hi havia més informació en el mapa… però va trobar un altre full on continuava el dibuix del mapa. En aquest nou mapa sortia que s’havia d’anar a una cova, així que va entrar a la cova i va veure una llum… s’hi va anar apropant fins que va veure que era, el tresor!!! Però estava tancat darrera una vitrina. Va mirar per totes bandes i va trobar que darrere el tresor hi havia una clau, va agafar-la i va obrir la vitrina.

A dins hi havia or i una nota on posava: »això és per a tu, però l’has de compartir amb la família i amics, així que no deixis de ser feliç».

L’Esteve va compartir molt feliç el seu regal i va aprendre que s’ha de compartir amb tothom: amics, avis, germans, germanes, cosins, cosines, tiets, tietes, senyors, senyores, nens, nenes i moltíssima més gent! Així que, com en tots els contes…. Conte contat, aquest conte ja s’ha acabat!

By ELCRIT