El dia 9 de desembre, els nens i nenes de 4rt vam anar d’excursió, per conèixer la conca del riu Besòs.

La primera parada va ser a Aiguafreda, al riu Martinet. Van venir dos monitors, un es deia Francesc, i l’altre Israel. Primer ens van deixar esmorzar i jugar a tots junts, i després ens vam dividir en dos grups (A i B). Ens vam dirigir cap al bosc, i allà vam escoltar la naturalesa, els animals, i moltes coses més. Quan els monitors van acabar d’explicar-nos tot el que vèiem, vam agafar l’autocar fins a Montmeló, i allà vam veure el riu Congost. Allà vam estar agafant pedres i les vam posar en un recipient amb aigua. De vegades hi sortien insectes de les pedres! A prop d’allà vam dinar i després vam tornar a agafar l’autocar per fer l’última parada a Sant Adrià del Besòs, on hi ha la desembocadura. Allà vam poder veure i trobar molts tipus d’ànecs i ocells.

Va ser una excursió molt interessant! Ens ho vam passar molt bé, i vam aprendre un munt de coses!

Clàudia Malé
Berta Cepero
Sergi Abril

By ELCRIT