Els alumnes de 3r d’ESO han participat en aquest programa liderat per Novartis, Big Van Ciencia i el Parc Científic de Barcelona. Un programa que apropa la ciència a les aules a través de les arts escèniques

Els objectius del programa eren fer arribar a la societat la missió i els reptes socials de Novartis i ajudar a entendre què són els assaigs clínics per a la investigació i desenvolupament de medicaments i els factors i actors que hi intervenen.
Els alumnes han fet diverses activitats al llarg del programa, i com a punt final, havien de crear una peça audiovisual on explicaven els continguts apresos en el projecte d’una forma creativa. D’aquests vídeos es valorava que fossin creatius, originals, precisió en els conceptes i qualitat escènica.

Dels més de 80 vídeos que es van presentar, a l’escola hem comptat amb 3 grups finalistes d’entre 15, i dels 5 grups guanyadors, dos d’ells de l’escola. Us deixem els 3 vídeos dels grups finalistes!

By ELCRIT