El passat dijous 7 d’octubre, els alumnes de 4t ESO vam anar a fer una sortida tutorial per conèixer-nos millor entre nosaltres i amb els nous tutors/es. 

A les 9.15 del matí, ens vam trobar totes les classes a l’estació d’autobusos de Granollers, des d’on vam sortir cap al parc Pompeu Fabra a Cardedeu. Allà vam esmorzar i vam gaudir d’una estona lliure. 

A les 11 vam començar la caminada cap a l’ermita de Sant Hilari. Durant tot el camí vam aprofitar l’oportunitat de parlar amb els amics i conèixer més als companys i professors. 

En arribar allà ens van proposar fer una activitat per grups cooperatius. Es tractava d’una activitat que consistia en fer deu fotografies de diferent temàtica, com per exemple: una foto divertida, una foto amb perspectiva, una foto sobre una pel·lícula, etc. Després aquesta activitat vam poder passejar pel voltant de l’ermita i aprofitar l’estoneta d’abans de dinar. A l’hora de dinar vam separar-nos per grups i vam fer l’àpat plegats. Després d’això, ja vam tornar cap al parc per allà sortir amb l’autobús cap a Granollers.

Va ser un dia molt divertit i diferent on vam gaudir de la tranquil·litat de l’entorn i de les converses amb els amics.    


Clàudia Molins
Júlia Ramos
4t ESO A

1