El dia 7 de octubre els/les alumnes del curs de 1r ESO de l’Escola Pia Granollers van anar a Canet de mar per una excursió tutorial.

Van agafar el bus amb destí a Canet a primera hora del matí, i van arribar a l’hora d’esmorzar. Van esmorzar a un parc del poble on van estar fins que va començar l’excursió a la muntanya.

A l’excursió van caminar durant 45 min aprox. fins que van arribar al lloc on volien fer les activitats tutorials. 

Van fer un joc sobre una corda vermella, que els/les alumnes s’havien de llençar entre si per construir una teranyina. Cada cop que un/a alumne/a li llançava la corda a un altre havia de dir una qualitat d’aquella persona. L’objectiu del joc era conèixer millor a els/les companys/es.

Després del joc van anar a la Creu de la muntanya, on hi havia una vista espectacular; es veia mar i bosc amb un cel blau sense núvols. Els/les alumnes van fer moltes fotografies i els/les tutors/es els van fer una foto de grup.

Després van jugar a un joc molt conegut anomenat El Llop. Dues alumnes van fer de narradores i van començar a jugar. Després, van dinar. 

Per la tarda van fer activitat lliure, és a dir que els/les alumnes tenien temps lliure per parlar, jugar, córrer, o caminar. 

Finalment, van fer l’excursió de baixada per agafar l’autobús de tornada a Granollers.

By ELCRIT