Els alumnes hem estat jugant a handbol i preparant preguntes per conèixer una mica a les jugadores del primer equip, la seva trajectòria, la seva opinió sobre els beneficis i valors de l’esport que practiquen i també sobre el mundial d’handbol femení. Entre tots podem ajudar a promocionar i donar més visibilitat a l’esport femení.
Les jugadores ens han recordat que de l’1 al 19 de desembre es celebrarà el Mundial d’Handbol Femení a diferents seus, i els partits més importants, semifinals i finals es jugaran a Granollers!!!

A 2n ESO A, ens van visitar la Giulia Guerriero i la Yumi, dues jugadores que han estat fitxades pel primer equip femení de Granollers. Unes de les seves respostes a la nostra entrevista ens han semblat molt interessants i algunes altres ens han sorprès.
La Giulia és una gran jugadora i ha anat a les olimpíades amb l’equip de Brasil.
Les condicions de les dones d’handbol han millorat en els últims anys. Ara algunes jugadores poden ser professionals i viure de l’esport. Ens van dir que encara hi ha molt per millorar. Noten una mica de discriminació en relació a l’esport masculí i falta més interès per l’handbol femení.
A l’escola hem volgut donar visibilitat a l’esport femení i recolzar a les grans jugadores.
Aquest esport requereix un gran esforç físic, i una gran dedicació. A més és un esport que requereix suport psicològic per la gran quantitat de lesions que es fan.
Després de la xerrada ens vam fet una fotografia de grup que podeu trobar a les xarxes socials de l’escola Pia Granollers.

Diumenge passat ens van convidar als alumnes de l’escola a veure el partit Granollers contra Sant Quirze.
Va ser emocionant!!!!
Hem ajudat a donar visibilitat a l’esport femení. Veure jugar a les jugadores ajuda a que les noies creguin que poden ser el que vulguin i dedicar-s’hi.
Gràcies jugadores per fer-nos passar bones estones amb els vostres partits.

Hem realitzat aquest escrit les alumnes de 2 ESO A:
Maria Barrios i Jana Lasierra.

Hem realitzat el mural de benvinguda els alumnes de 1ESO:
Nesrin el Rafiy, Marta Vericat, Estel Vallderrey, Ruoxin Xu, Marta León, Sunna Homs, Juan Jiménez i Leo Quevedo

By ELCRIT