El perquè de les vacunes

Públic i canals:
El públic principal de la campanya serien els alumnes de l’institut, ja que penjaríem la infografia a l’entrada de l’escola. Tothom podria accedir al projecte indiferentment de la seva edat i interessos. També penjaríem uns adhesius pel carrer. A més a més, també el posaríem a diversos espais públics com el Gra, l’Hospital de Granollers… on la gent els pogués llegir amb tranquil·litat i temps.
A part, els adhesius, estarien repartides pel carrer, ja que són molt visuals i la gent s’hi fixaria ràpidament.

Vacuna’t contra la grip

Públic i canals:

Anirà dirigit a les persones grans, ja que aquestes són les que més els hi afecta la grip.

Faré un vídeo, que es podia publicar a la TV, perquè és un canal habitual de la gent gran.
També es pot compartir a les xarxes socials amb l’objectiu de ser vist per molts joves que podrien parlar amb els seus avis/pares per tal de convèncer-los per vacunar-se.

Et tocarà abans la loteria, o patiràs un trombe?

Públic i Canals:

Volem arribar a gent de totes les edats, ja que el nostre objectiu és el que es vacuni tota la població i no únicament la gent gran, més vulnerable a la Covid-19.

Nosaltres ho publicarem a les xarxes socials perquè creiem que d’aquesta manera la informació arribarà a la gent jove. Per altra banda, també ho volem publicar a la televisió, perquè volem que arribi a la gent més gran, perquè aquests no estan tan connectats a les xarxes com els més joves.

Amb aquesta campanya volem arribar a tota la població de Catalunya, per tant, l’anunci serà en català, tot i que hi haurà subtítols en castellà per tal de fer-la arribar a més gent.

En Quim i la por a les agulles

Públic i Canals:

Per alumnes de 1r de primària. Es tracta d’un conte digital interactiu

Atenció, FAKE NEWS!

Públic i Canals:

Per tots els joves que tenen TikTok, per exemple, adolescents i nens que ja fan ús de les xarxes socials. Està fet en castellà perquè pugui arribar a més gent.

És un vídeo de 40 segons ràpid i fàcil d’entendre, que contrasta informació sobre les vacunes.

Papil·loma humà

Públic i Canals:

Com que les vacunes en les quals ens hem especialitzat són vacunes per als nens, aquesta informació va enfocada per als pares amb fills joves que estan interessats a posar als seus fills les vacunes recomanades per la generalitat o el govern. És a dir que el públic seria a partir dels 20 anys aproximadament.

La nostra campanya publicitària la publicaríem al Twitter, Instagram i Facebook i també a la premsa com a anunci publicitari, i informatiu a la televisió. Com que és un vídeo interactiu serà una manera fàcil d’arribar al públic jove.

By ELCRIT