El dimarts dia 11 d’octubre, els i les alumnes de 4t d’ESO vam fer una sortida tutorial d’inici de curs. Vam agafar el tren des de l’estació Granollers-Centre, fins a Cardedeu, on just arribar vam anar al parc dels Pinetons a esmorzar.
Una mica més tard ja vam començar amb l’activitat, la qual consistia a fer una petita caminada fins a l’ermita de Sant Hilari, per tal de poder interactuar i passar una bona estona amb els nostres companys.
Una vegada allà, ens vam agrupar per grups classe, i vam fer una rotllana per poder comentar com estava anant aquest inici de curs. Cadascú explicava què li estava agradant, o si hi havia alguna cosa que l’havia sorprès.
Després d’aquest moment de reflexions, vam tenir estona lliure per poder estar amb els amics a l’aire lliure i gaudir de la natura. A l’hora de dinar, tothom va treure els seus pícnics i ens ho vam menjar allà mateix, escampats per tota aquella bonica masia.
D’altra banda, també teníem un altre repte en joc. Es tractava d’un concurs de fotografia, en el qual havíem de fotografiar diferents coses en relació amb uns certs temes, com ara: la fotografia més divertida, una fotografia sobre halloween, una fotografia “joc de cartes”, un Tik Tok original, etc. Va ser una activitat molt creativa i entretinguda, que també ens va servir per
començar a treballar i ficar-nos d’acord amb els nostres grups d’itinerari.
En resum, amb aquesta sortida hem pogut conèixer més la nostra classe, i fins i tot també hem pogut interactuar amb persones que feia temps que no veiem o amb qui no parlàvem gaire. A més a més, hem gaudit d’un entorn a l’aire lliure i hem fet unes activitats amb companyia molt
divertides i interessants.

 Fiona Sala

By ELCRIT