El dimarts 11 d’octubre, tots els alumnes de 2 d’ESO, vam fer una excursió tutorial al “merendero dels àngels”.

Vam fer una gimcana on els mestres feien grups de 5/ 6 persones de tot el curs, i amb aquells grups feies la gimcana. Els mestres havien posat números a diferents llocs com a les taules, arbres, pedres, etc. Ens van donar un paper on hi havia diferents números i havíem de trobar aquests números en algun lloc del bosc. Quan el trobaves, hi havia un paper que posava una paraula, una estació, un número i moltes coses més. Allò t’ho havies de memoritzar i anar al mestre que tenien el número i entre tots els membres del grup dir-li tot el que posava en el paper. Aquí no s’acaba tot, un cop ja li havies dit el que posava al paper, el mestre et deia una activitat i l’havies de fer, si la feies, en acabar et firmava el número que ells tenien en el paper. Un cop et firmava el número, podies passar al següent.

En acabar, vam dinar, i després vam tenir tota la tarda lliure fins a l’hora de marxar cap a Granollers. El que menys ens va agradar és que va ser una mica avorrit fer la gimcana tot el matí, ja que no vam fer res més que això. El que milloraríem és que hi hagués més contingut a l’excursió i que per cada classe hi hagués un autocar, ja que els de 2n A es van haver de repartir entre els 3 autocars.

En resum, l’excursió va ser divertida i el lloc era molt bonic, i la majoria d’alumnes voldrien tornar a anar a aquest lloc, però creiem que podria haver hagut més diversitat d’activitats.

Sunna Homs i Carla Hernández
Alumnes de 2n d’ESO

By ELCRIT