A principis d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO vam anar de colònies a Lloret de Mar a Cala Canyelles els dies 10 i 11 d’octubre.

Tots els alumnes estàvem molt nerviosos, ja que uns dies abans ens van avisar que hauríem de decidir entre tots com repartiríem les habitacions. Ens va impressionar molt, ja que les habitacions eren de 6 o 7 persones i estàvem molt nerviosos per organitzar-les.
Per poc, els meus companys i jo, vam agafar una habitació, però la gent que no va tenir l’oportunitat va haver de dormir en cabanyes.

Ja a Cala Canyelles, ens van explicar a quines hores havíem de baixar a esmorzar, dinar i sopar. Ens van explicar també que no podíem fer soroll quan estiguéssim a l’habitació i a quines hores teníem temps lliure.

Durant les colònies vam anar sovint a la platja i una de les activitats més destacades seria la de la llanxa on anàvem en un flotador en forma de plàtan i quan l’activitat s’acabava, la llanxa feia corba i alguns quèiem a l’aigua.

L’últim dia vam esmorzar i vam tenir una mica de temps lliure, vam dinar i vam agafar l’autocar de tornada a casa. Estàvem tan cansats que quasi tots, ens vam quedar “fregits” a l’autocar.

Com es notava que ja trobàvem a faltar unes colònies!!

Jordi Arriero
Alumne de 3r d’ESO

By ELCRIT