El dia 23 de novembre vam celebrar el dia de Sant Josep de Calassanç.
A l’escola Pia se celebra aquest dia perquè fa molts anys, a Itàlia, Josep de
Calassanç va fundar una escola per a la gent del poble, per a la gent necessitada.
Però aquesta escola es va estendre fins a arribar aquí, a Granollers.

Nosaltres celebrem aquest dia una mica diferent dels dies “normals”. A primària, anem tots al pati i fem cartells… però aquí a secundària és una mica més diferent.

Ens van deixar triar un taller que duraria quasi tot el matí. Hi havia moltíssims de diferents. Taller d’esports com futbol, bàsquet, vòlei; de treballs manuals i de tallers de Nadal, també d’anar al carrer i dibuixar algun edifici i el taller de cuina Italiana.

Per alguns companys i per a mi va ser una experiència molt diferent, perquè mai havíem viscut Sant Josep de Calassanç d’aquesta manera. No sabíem quin taller triar perquè hi havia molts.

Els meus millors amics i jo vam decidir triar el taller de cuina italiana, ja que ens encanta cuinar i trobem que era un taller interessant.

El dia de Sant Josep vam fer una tutoria i després vam anar al pati a esmorzar. Al pati ens van repartir xocolata calenta i un tros de coca. Quan ja tothom havia menjat, tots vam anar als nostres tallers. En el meu cas, vam anar a les aules de batxillerat. Ens van posar un vídeo i vam començar l’activitat. Va ser molt divertida! Però el que no sabíem és que havia jurat, ens vam quedar bocabadats perquè el nostre “pastís” no s’assemblava molt a la fotografia de l’exemple. No vam guanyar, però va ser molt divertit.

Ingrid Hernández
Alumna de 1r d’ESO

By ELCRIT