L’Arrel-Fòrum de les Adolescències és el consell local de participació dels nois i noies de 12 a 16 anys. És una manera de tenir un conjunt de joves d’un poble o d’una ciutat units i a punt per poder opinar o participar en projectes de l’Ajuntament o d’altres entitats que ho demanin.

En formem part dos representants (aprox.) de cada centre de secundària de la ciutat, potser som delegats o no de les nostres respectives classes. Algunes de les coses que debatem a l’Arrel després les portem a les classes del nostre centre, recollint idees i ajudant a tothom a pensar una ciutat participativa.

Per tal de poder treballar en projectes i pensar idees per millorar la ciutat, ens trobem mensualment en el consell, una activitat de dues hores aproximadament, i a vegades també tenim sessions extres per treballar temes en concret.

L’últim plenari que vam fer vam parlar sobre que es podria fer al Parc Firal; activitats, reconstrucció…

Va quedar d’acord més o menys que faríem una pista de skate al prat i a sota el pont un lloc d’esport amb barres de cal·listènia.


By ELCRIT