A mitjans de març del 2020, el món sencer es va veure afectat pel famós virus Covid-19.
Pels alumnes, va ser només un avís de confinament durant 2 setmanes. Com és normal, tots ens vam alegrar, però la cosa es va allargar, i molt.
Ara jo, en Jordi Arriero, us explicaré com es feien les classes en èpoques de confinament.
Per començar, l’horari era el mateix, de 8 del matí a 17h de la tarda. Es feien per la plataforma meet, on podíem veure els 30 companys i el o la mestra. Hi havia vegades que la wifi no anava molt bé i perdíem el senyal amb el/la mestre. També hi havia gent que no tenia senyal per fer altres coses, com jo mateix.
A banda del meet amb el professor, a primera hora, amb alguns de classe, ens posàvem en un altre meet i quan no enteníem alguna cosa, entre tots ens ho explicàvem, era divertit i una manera de continuar amb contacte amb els companys de classe.
En conclusió, va ser divertit, però esperem que no es torni a repetir.

Jordi Arriero 3r d’ESO

By ELCRIT