El dia 18 de novembre els alumnes de 4t ESO vam anar a l’auditori de Granollers. Allà vam conèixer a una noia que és psicòloga i ens va fer una xerrada sobre l’amor.

Primer quan vam arribar ens van fer una mini xerrada i ens va ensenyar uns cartells que van fer un altre institut. Després de la mini xerrada vam poder tenir mitja hora de descans per poder esmorzar.

Una vegada va passar la mitja hora i vam tornar a l’auditori, la Psico Woman ens va rebre amb música i si algú volia sortir a ballar podia anar a l’escenari a fer-ho. També ens va posar el seu Instagram a la pantalla per poder enviar-li missatges amb la música que volíem escoltar. Una vegada que tothom estava assegut, va començar la xerrada que tractava de l’amor, primer ens va ensenyar un vídeo on ens explicava qui era ella.

Primer ens va fer preguntes sobre si creiem en l’amor, si estàvem enamorats d’algú en secret, si estavem en una relació, etc. Després de les preguntes ens va ensenyar un vídeo de com tractaven als bebès quan són nois o noies. Vam treure la conclusió de què depèn com vesteix un bebè li posen un gènere o un altre sense saber. També tracten amb delicadesa als bebès que eren noies i més brusc quan són nois.

Una vegada vam comentar el vídeo, ens va donar uns tips que ens ajudaven a saber què fer i que no fer quan estem enamorats. Ens va explicar la seva situació amb l’amor i ens anava fent preguntes de si ens haviem enamorat, si teníem parella, si ens havien trencat el cor, etc. Després, de moltes activitats semblants, ella anava pujant a gent a l’escenari per actuar, o dir el que pensaven. Un dels temes que vam debatre molt va ser que perquè els nois moren abans que les noies.

Finalment, vam poder enviar missatges per IG, preguntes anònimes i consells que demanava la gent. També demanaven cançons i molta gent sortia a ballar o a cantar.

Va ser molt divertit, ja que vam reflexionar i vam pensar en coses que potser mai ens havíem plantejat. Va ser llarg i entretingut i tornaríem a fer aquesta xerrada molts cops més.

Natalia Vaca i Nancy Dashi
4t d’ESO

By ELCRIT