Com ja sabeu, els nens i nenes de 5è, vivim l’experiència del pollets a la classe. Però només pollets?

Tot va començar quan vam portar els ous de gallina perquè nasquessin pollets a la classe i un nen en va portar d’ànec. Tots estàvem molt emocionats i el procés, per fi,  va començar. L’1 de març va néixer el primer pollet i el seu nom va ser Donete. Quina emoció! Però la sort no va durar gaire més. Al cap d’uns dies, a l’altra classe ja tenien nou pollets i nosaltres seguíem amb el nostre petit pollet, el Donete. Estàvem una mica tristos sense cap esperança i l’altra classe ens va deixar un pollet perquè fes companyia al Donete. Tot i tenir només dos pollets estàvem bastant contents i pensàvem que ja no naixeria cap pollet més, però… El dia 8 de Març vam tenir una gran sorpresa. Per primera vegada a l’escola, va néixer un ànec! Era enorme! Entre tota la classe vam pensar que el millor nom seria “LUCKY” que, en anglès, és sort, i això és el que hem tingut, molta sort. Tots vam tornar a estar molt contents i van venir professors i professores de tota l’escola per veure el nostre ànec. Tota l’escola coneixia al “LUCKY”, què més volíem? L’endemà, en arribar a la classe com cada dia, vam anar a mirar la incubadora i … què hi havia a dins? Ens vam tornar a fixar i era… un altre ànec! Dos ànecs d’una tirada! Tot anava massa ràpid, no ens ho podíem creure! El seu nom va ser “MINION”. El “LUCKY” ja tenia un amic. L’únic problema era que el “MINION” tenia uns trossos de closca enganxats pel cos, pobret! Però ara ja està recuperat del tot.

Ha estat una experiència inesperada i, per a la nostra classe, 5è C, una experiència inoblidable! Et desitgem molta sort “LUCKY” i tu pots, “MINION”!

5è C

anecs anecss

1