Menú

Els grans i els petits de l’escola ens agermanem

Durant el mes de novembre tots els cursos des de P3 fins a Batxillerat hem tingut l’oportunitat d’agermanar-nos entre nosaltres, petits i grans compartint un espai, un temps i una activitat de tutoria. P3 amb 6è, P4 amb 5è, P5 amb Batxillerat, 1r de Primària amb 1r d’ESO, 2n de Primària amb 2n d’ESO, 3r de Primària amb 3r d’ESO, i 4t de Primària amb 4t d’ESO; tots amb les lletres corresponents. Cada agermanament ha fet la mateixa activitat compartida dins del lema “Creix” adaptant-la a cada nivell. A partir del conte “L’assemblea a la fusteria” s’ha parlat sobre el valor de cada persona, única i amb unes qualitats diferents, qualitats que podem posar a disposició dels altres fent que el nostre entorn sigui millor. Acceptar a cada persona que ens envolta tal com és, és el primer pas perquè ens acceptin a nosaltres tal com som. Ha estat molt enriquidor per tothom.
Equip de primària, secundària i batxillerat
1

Categories:   Batxillerat, Primària, Secundària