El dia 3 d’abril va ser el principi d’una gran experiència, començava el nostre viatge de fi de curs. Persecucions per passadissos; portes que s’obrien i tancaven i crits que ressonaven per tot el vaixell ens van acompanyar la primera nit. Després d’una gran vetllada, iniciàvem una ruta llarga, plenament satisfactòria, a la vegada que estàvem molt esgotats.

Vam començar el Camí de cavalls; el primer tram que vam fer ens va acabar portant a un far, però abans d’arribar-hi ens van caldre unes quantes hores de camí, de pujades i de baixades. La sort va ser que la calor es podia aguantar, ja que de tant en tant passava una mica d’aire.

Dia rere dia i, poc a poc, ens anàvem endinsant dins Menorca, coneixent tots i cada un del seus petits racons. Les aigües eren d’un blau cristal·lí, permetent-nos veure el que ens amagava cada caleta. La sorra era tan fina, que se l’emportava el vent.

A part de platges, vam tenir la sort de visitar dos de les ciutats que es troben a l’illa; una era Maó i l’altra Ciutadella, les dues ens van enamorar per la seva gent i els seus carrers.

En general podem dir que l’últim dia va ser el més divertit, ja que vam tenir l’oportunitat de fer una petita sortida en caiac. Serà un viatge per recordar i ha estat un gran final de la nostra etapa a secundària!

Nil Molins (4tA)

Aina Barbany (4tB)

Nerea Montes (4tC)

 Àlex Ballestero (4tD)

 

IMG_1102 IMG_1173 IMG_1224

By ELCRIT