El passat dimecres onze d’octubre els alumnes de segon d’ESO vam fer una sortida de convivències a un petit parc a prop d’una bassa a Can Cabanyes, a Montmeló. Vam anar caminant des de l’escola per la vorera del riu Congost, fins arribar allà. Vam anar totes quatre classes barrejades, on cadascú va anar amb qui va voler.

Un cop allà vam esmorzar en unes taules de pícnic, on també ens van deixar posar música. Després va començar l’activitat que consistia en què cada grup tenia una targeta on posava uns números que havies de buscar, que representaven proves que havíem de fer. Per ajudar-nos a trobar-los hi havien posats, en alguns arbres, mapes que indicaven on trobar els números, però sense ensenyar-nos quin del números estava a cada lloc. Per aconseguir aquestes proves havíem de memoritzar unes paraules i dir-les al professor corresponent de cada prova, és clar, de manera correcta.

Ens van dividir en grups formats de totes les classes i vam fer proves divertides i algunes d’estranyes!

Els guanyadors van rebre com a premi un esmorzar pagat amb els professors.

Per últim, vam tornar caminant pel mateix lloc, ens ho vam passar bé, però vam acabar molt esgotats!!

Clara Busquets

Anna martinez

2n D ESO

0