El dia 9 de novembre als nens i nenes de 5è ens va visitar l’encarregada del projecte ANELLA. Ens va explicar que aquest projecte tracta sobre les conseqüències negatives que les anelles provoquen al Medi ambient i fa que morin peixos. Però, bàsicament, en què afecten les anelles?

Doncs, l’anella afecta als animals ja que si les llences a l’aigua, els peixos es posen a dintre del forat i s’ofeguen. També ens va fer un resum del tipus de deixalles. Ens va impressionar molt quan ens va explicar que només un 36% de les anelles es reciclaven i un 64% contaminava.

Per acabar, ens va explicar on anaven a parar les deixalles de la brossa grisa i moltes més coses relacionades amb les deixalles.

Per últim, vam fer una activitat pràctica pesant cartrons i anelles per poder veure quina quantitat de deixalla produïm.

Ens ho vam passar la mar de bé!!

A partir d’aquesta activitat us volem preguntar:

T’apuntes a no contaminar?

5è D

Aniol Fàbregas

 

By ELCRIT