El dia 11 d’octubre tots els alumnes de 4t d’ESO vam agafar el tren a l’estació Granollers Centre en direcció al Clot (Barcelona)per la R2. Vam arribar cap a les 8h i un cop vam sortir de l’estació ens vam dirigir al carrer Llacuna 162, on hi ha l’edifici Porta 22, on hi trobem les oficines de Barcelona Activa.

Allà, els tutors del curs van dividir tots els grups de 8 ja formats en 2 grups més grossos. El primer grup va començar fent un taller sobre interessos personals i el segon va fer unes activitats pel carrer.

El primer grup va anar al taller. Allà els professionals de Barcelona Activa ens van donar una lliçó sobre interessos professionals i ens van entregar un dossier a cada un, amb preguntes sobre on ens agradaria treballar. Ens van demanar que anotéssim de què ens agradaria treballar, quins estudis hauríem de tenir i, finalment, a quins camps professionals ens agradaria treballar.

Un cop acabat aquest tros de l’activitat vam anar a posar-ho en pràctica.

Vam realitzar un test que ens diria ens quins ambits destaquem més, i quines serien les millors opcions de feina per cadascú. Alguns alumnes es van sorprendre en veure que els hi sortien professions diferents a les quals ells es pensaven. També hi havia gent que els va sortir el resultat que ja s’esperaven.

Finalment, ens van demanar d’anotar els dos treballs que més interesants ens semblaven, juntament amb alguns detalls com l’objectiu de la feina, la formació necessària i el sou brut.

Mentre el primer grup feia aquesta activitat, l’altre va anar pel carrer buscant unes ubicacions que tenien apuntades en un mapa, com per exemple el Teatre Nacional o la torre Agbar. A cada lloc ens havíem de fer una foto de grup i respondre unes preguntes.

L’hora de tornar va arribar, vam tornar a l’estació, vam agafar el tren cap a Granollers i vam arribar a l’hora prevista, sobre les 13:30h. Cadascú va anar marxant cap a casa seva.

Miquel Bosch

Ot Cullell

Eric Casellas

Meritxell Borràs

Alumnes de 4t d’ESO

 

IMG_0643[1] IMG_2503 IMG-3819

Processed with VSCO with a6 preset

0