El dies 10 i 11 d’octubre, els alumnes de 1r ESO vam anar de convivències a la casa de colònies Castell de Fluvià de Sant Esteve de Palautordera.

Només arribar els monitors es van presentar i ens van explicar les normes de la casa… Llavors van deixar-nos una estona lliure i vam poder anar a jugar, veure els animals… Després, els monitors ens van cridar i ens van repartir en habitacions. Quan van acabar de distribuir-nos, vam anar a dinar i en acabar, ens van dividir en 6 grups. Les activitats eren: les activitats d’aventura (tir amb arc, bosc vertical i tirolines) i una excursió al castell de Montclús per veure les ruïnes… Aquestes activitats les vam fer entre la tarda del dimarts i el matí del dimecres. Després de sopar vam fer un joc de nit i tot seguit ens vam anar a dormir. Quan ens vam llevar, després d’esmorzar, vam seguir fent les activitats que encara no havíem fet, més tard vam anar a dinar i després ja vam marxar cap a Granollers.

Van ser unes convivències molt xules perquè ens van servir per conèixer més al nostres nous companys de classe.

Alumnes de 1r ESO C

0