La Champions books és un concurs de llibres que fa l’escola. Consisteix en que la biblioteca escull cinc llibres que els semblen divertits i interessants. La participació és voluntària i ho fem al llarg dels dos primers trimestres. Els que volen llegir i participar en la Champions books han d’anar a la biblioteca i agafar els llibres, un cop els han llegit han de plantejar una pregunta sobre el llibre i aquesta pregunta s’utilitzarà en el concurs.

Quan finalment se celebra el concurs hi ha molts nervis.

Es juguen unes semifinals entre dues classes i la que guanya passa a jugar la final. En total es fan 15 preguntes que havien estat plantejades pels lectors. La classe que encerta més preguntes és la que guanya.

Ha estat una experiència molt divertida i a la vegada emocionant. Quan guanyes no t’ho esperes.

És molt recomanable participar perquè els llibres que es trien per llegir són molt divertits i interessants i perquè t’ho passes molt bé tant participant com compartint una activitat amb els teus companys.

Alba Lifeng García García

6è D

By ELCRIT