Els nens i nenes de 4rt de primària estem treballant la notícia, i hem aprofitat una sortida que hem al Parc de la Torreta per escriure’n alguna.

Esperem que us agradin!

CASTANYADA AL PARC DE LA TORRETA

Hola, bon dia!

Us informem que el dia 30 d’octubre els nens i nenes de 4t de l’escola Pia de Granollers van anar a celebrar la castanyada al parc de la Torreta. Quan van arribar van tenir una estona per jugar. Allà hi havia una tirolina, un camp per jugar a futbol, una esplanada… Més tard, tots van menjar moltes castanyes i van beure Fanta. Després, totes i tots van tornar a jugar ràpidament. Finalment, van haver de marxar cap a l’escola. Va ser difícil, perquè ningú volia anar-se’n.

En fi, va ser una sortida meravellosa! A tothom li va agradar, als nens i nenes, i a les mestres.

ALBA DÍAZ 4tA

EL PARC DE LA TORRETA

El dimecres passat, 30 d’octubre, tots els nens i nenes de 4t de l’escola Pia van anar al parc de la Torreta a celebrar la castanyada. Tots es van passar la tarda jugant fins que les mestres van tocar una campaneta i van cridar:

– A menjar castanyes!

Tots els nens i nenes van fer una rotllana asseguts a terra. Les mestres els van repartir castanyes a tots als que en volien. Després van tornar a jugar cinc minutets més. Una mica més tard les mestres van dir:

– Agafem motxilles i fem una fila per parelles, que tornem a l’escola.

El camí era llarg, però van arribar just en el moment adequat per agafar les motxilles de la classe i baixar al pati. Els pares i mares els anaven a recollir per anar cap a casa.

INGRID HERNANDEZ 4tA

By ELCRIT