L’Escola Pia Catalunya celebra el Dia Mundial del Docent amb un homenatge molt especial al col·lectiu.

23 antics alumnes de l’Escola Pia participen en un vídeo homenatge als mestres i professors en el dia mundial del docent.

“Els i les grans mestres t’acompanyen tota la vida”. Aquest és el lema que hem escollit per visibilitzar l’acompanyament a l’alumnat i l’impacte que té l’acció educativa pels estudiants. Cada un dels participants apareix al vídeo dient el nom d’un mestre o professor que, durant el seu pas com a estudiants a l’Escola Pia, els va marcar positivament per un motiu o altra. Una manera entranyable de reconèixer la dedicació d’aquestes persones a la professió i la petjada que han deixat als nostres alumnes.

Pere Arquillué, Ramon Pellicer, Judit Neddermann, Sandra Sabatés, Nandu Jubany, Txell Miras són alguns dels coneguts noms que apareixen en aquest vídeo homenatge. Tot de persones conegudes i/o reconegudes en el seu camp professional. Així, des de l’Escola Pia hem aconseguit reunir a antics alumnes dedicats al camp científic, artístic, social i, fins i tot, televisiu del panorama català.

Altres noms que apareixen al vídeo són: Mag Lari, David Bueno, Xavi Marcet, Jorgina Busquets, Sergi Belbel, Gemma Nierga, Paula Vélez, Eloi Cordomí, Albert Martos, Julen Gerrikabeitia, Laura Dubreuil, Sarai Gascón, Jordi Agustí, Sahid Ashraf, Sandor Martin, Miquel Salvó i Juli Fàbregas. Tots ells Alumni de l’Escola Pia.

By ELCRIT