El divendres 25 de novembre a 1r d’ESO ens va visitar l’autor granollerí Lambert Botey. L’autor ens va ajudar amb el producte final de l’itinerari: la creació d’una història.

Abans que vingués l’autor, entre tota la classe vam pensar 10 preguntes per fer- li i que ens pogués ajudar a fer la història. Algunes de les preguntes que vam fer- li van ser: Com et vas inspirar en el títol? Quan comences una història penses en un títol i quan acabes la història li canvies? Quan acabes la història i la tornes a llegir canvies alguna cosa?
Botey ens va resoldre tots els dubtes, per exemple, ens va explicar que ell posa un títol quan comença a escriure i que després el canvia si veu que pot ser un espòiler. També ens va explicar que quan acaba la història, se la llegeix una altra vegada i modifica algunes coses que no li acaben d’agradar o n’afegeix d’altres.

Per acabar la xerrada, Lambert Botey ens va ensenyar les fotos de després del bombardeig de Granollers, i en acabar els professors ens van demanar una redacció de tot el que ens havia explicat l’autor.

Ayoub Louah
Alumne de 1r d’ESO

By ELCRIT