Dimecres 22 de Febrer, l’Arrel i el Consell dels Infants vam fer un plenari junts a la Sala Tarafa.
Al plenari ens van dividir en grups i cada grup va visitar una escola, en el meu cas vam anar a l’Escola Jardí. Allà vam veure què es podria millorar de cada institució per fer-la més còmode pels alumnes. En el nostre cas vam veure un principal problema: els cotxes. Vam pensar idees per reduir el trànsit a prop de les escoles.

Un cop fet el plenari, ens vam reunir amb els representants dels delegats i la comissió escola verda de l’escola per comentar les propostes que havien sorgit al plenari de febrer. Durant la reunió es van proposar algunes accions que es faran a les tutories després de Setmana Santa. Entre les accions vam pensar que a secundària es tallarien els carrers a les hores de sortida de l’escola i se senyalitzarien els pas de vianants davant i darrere de tots els carrers adjacents. A primària es decoraran els carrers i les voreres per animar anar a peu.

Ariadna Prat
2n d’ESO

By ELCRIT