La dietista-nutricionista i Farmacèutica Sílvia Vilà ens va fer una xerrada sobre esmorzar saludable a 1r d’ESO. La xerrada-taller sobre menjar saludable va estar molt bé, vam aprendre com podem millorar la nostra alimentació, per cuidar-nos i tenir una bona salut ara i en un futur, prevenir malalties i mantenir uns bons hàbits durant la nostra vida. Ens van explicar els diferents grups d’aliments, els nutrients que ens aporten i com poder anar variant el nostre menjar, i tenir clar que és important començar el dia amb un esmorzar saludable amb tots els nutrients necessaris.
Al final de la xerrada vam fer uns cartells que es faran servir com a campanya i també vam poder fer un tastet de diferents aliments.

Un menjar saludable és molt eficient per la nostra salut!

Martina Ribell
Alumna de 1r d’ESO

By ELCRIT