El 15 de març de 2023 el grup de l’Arrel de Granollers va fer un plenari i de l’Escola Pia va participar la Sofia.

Els representants d’alumnes van preparar una activitat, que es portarà a terme aquest divendres, 24 de març, de 17:00 a 18:30.

Participant en aquesta activitat ajudarà a conèixer i apreciar diferents cultures i trencar els estereotips que hi ha sobre alguns països. S’ha creat un Kahoot amb preguntes sobre estereotips. També hi haurà una desfilada amb persones de cultures diferents per ensenyar la seva roba tradicional.

Arrel us convida a participar, tots sereu benvinguts.

Si voleu desfilar amb robes tradicionals, només cal que porteu la vostra roba.

A més a més, hi haurà unes paradetes de diferents països, on trobareu informació sobre les tradicions, cultura, gastronomia. Podreu conèixer diferents receptes, com s’elaboren i després fer el test. Si has encertat moltes preguntes del test i has guanyat punts al Kahoot, et donaran un premi, que és una sorpresa!

Us animem a venir i passar-vos-ho bé!

Sofia i Ariadna

By ELCRIT