Aquesta setmana hem lliurat el diplomes als alumnes de l’escola que han participat en la Prova Cangur 2023 organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques, que es va celebrar el dijous 16 de març.

Aquest curs han participat 3 alumnes de 1r de batxillerat, 3 alumnes de 4t d’ESO i 17 alumnes de 3r d’ESO. En aquestes categories, a tot Catalunya s’han presentat 4.493 alumnes a 1r de batxillerat, 13.887 a 4t ESO i 18.317 a 3r d’ESO segons dades de l’organització.

En la web del Cangur.org trobareu la llista dels alumnes que han obtingut les millors puntuacions – inferior al 5,5%- en la seva categoria.

Els tres alumnes de 4t d’ESO de l’escola es troben en aquesta llista, així com 7 dels 17 alumnes de 3r d’ESO i també dos dels alumnes de 1r de batxillerat.

Enhorabona a l’Hèctor, en Jan, l’Adrià, en Biel, l’Izan, l’Albert C. l’Albert H., en David, en Gabriel, l’Àxel, en Dragan, en Mario, l’Arnau, la Júlia, la Carolina, la Jana, en Guillem, en Guerau, en Pau, l’Adama, en Sergi, en Marcel i en Pol.

El professorat de matemàtiques els felicita pels bons resultats obtinguts i destaca la seva implicació, autonomia i responsabilitat.

Ens retrobem en pròximes edicions

By ELCRIT