L’Arrel -Fòrum de les Adolescències és una iniciativa municipal per organitzar i donar veu a les opinions dels joves de la ciutat de Granollers.En formen part representants de totes les escoles de la ciutat i associacions juvenils i es treballa juntament amb els tècnics municipals de joventut. 

Enguany, per donar per finalitzada la feina feta al llarg del curs, el dia 2 de maig es va fer un plenari i es va presentar un balanç a l’Alcaldessa, a la sala de plens de l’Ajuntament de Granollers. 

Van participar-hi una trentena de representants i van explicar la participació en un programa per prevenir i abordar les violències masclistes i sexuals als centres educatius de secundària de la ciutat, la implicació en els pressupostos participatius, en el Pacte Municipal per la Llengua de Granollers i la participació en el projecte Climatubers d’acció climàtica. 

També s’han programat dues activitats obertes als joves de la ciutat: una sessió de jocs coincidint amb les festes de Nadal, i una activitat multicultural en el marc del Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial.

By ELCRIT