Aquest dilluns 29 d´octubre s´ha constituït el Consell dels Infants del curs 2018-19. Aquest Consell està format per una vintena de nens i nenes de 5è i de 6è de les diferents escoles de Granollers.

Els representants de la nostra escola són: la Laura Salas de 6è D i en Jaume Baró de 6è C. Aquests alumnes tenen l´encàrrec de reflexionar i debatre qüestions que els afecten com a ciutadans, i fer-hi les seves aportacions tenint en compte les opinions dels seus companys. Perquè molts temes també es debaten a l´aula.

En el transcurs de la sessió, l´alcalde, el Sr Josep Mayoral, va fer l´encàrrec de treball per aquest curs. L´encàrrec passa per concretar accions per les festes de Carnaval i participar en les festes que organitza l´Ajuntament vinculat amb l´àmbit nadalenc: benvinguda del Reis Mags, acompanyament del patge Gregori a les escoles i de l´arbre gegant dels desitjos.

Estem segurs que faran una molt bona feina!!!

Foto Consell dels Infants

0