El passat dimarts dia 15 de novembre els alumnes de segon de batxillerat científic, per tal de consolidar i dur a la pràctica els coneixements treballats de l’àrea de la biologia, vàrem realitzar una sortida experimental al Turó de l’Home.

Concretament, vam estar fent diversos transectes en les diferents zones de muntanya: baixa, mitjana i alta. Aquest treball consistia en fer una anàlisi de la vegetació mitjançant l’ús d’una corda de 20 metres que ens limitava l’espai en què vam observar els tipus d’arbre, fruits, plantes que hi havia entre d’altres.

Darrerament vam fer una comparació del que vam trobar a cada zona de la muntanya, en aquest espai limitat. A partir d’aquí vam poder extreure conclusions i familiaritzar-nos més amb els ecosistemes del Turó. Fins i tot, vam dedicar part d’aquesta sortida al treball de la interioritat gràcies al silenci i tranquil·litat que et genera trobar-t’hi allà.

Cal dir, també, que la sortida es va realitzar el dia de Sant Albert patró dels científics i ha estat vinculada com a un acte de la Setmana de la Ciència 2016.

20161115_140528 img_20161115_125306

By ELCRIT