Dilluns 20 de maig del 2019, els alumnes de l’optativa de 4t de música vam participar en el School Song Contest, un concurs de cant en llengua anglesa en el que hi van participar diferents escoles cristianes i concertades de Catalunya. En arribar a l’escola barcelonina Sant Gabriel, lloc escollit per l’organització per celebrar el concurs, vàrem realitzar l’últim assaig per tal de recordar i acabar de perfeccionar la coreografia que acompanyaria la cançó “Just be you” la qual vam inventar-nos-en la lletra.

Poc temps més tard, ja ens trobàvem asseguts a l’auditori i amb uns nervis que, inesperadament, van recórrer els nostres cossos de dalt a baix fins al moment del veredicte. Però, abans d’escollir el guanyador, haurien d’actuar tots els grups, inclosos nosaltres mateixos, els últims i els encarregats de posar fi a les actuacions. Els diferents grups van anar desfilant i mostrant les seves habilitats més talentoses per l’escenari. L’espera va ser eterna però, finalment, “Love Yourself”, el nostre grup, va ser cridat per la presentadora i enviat a l’escenari per tal de mostrar al públic el que amb tantes ganes i il·lusió havíem estat preparant durant el curs amb la Montserrat. Podríem dir que l’actuació ens va passar volant, la vam gaudir com mai. I és que, des del nostre punt de vista, aquest fet va portar a l’organització a proclamar-nos campions del novè School Song Contest al mateix temps que guanyadors d’un dia de tallers en anglès gestionats per l’empresa Home to Home.

En conclusió, participar en aquest concurs va ser una gran experiència que, sense dubte, repetiríem tot i que produir el videoclip i crear la lletra i la coreografia no vas ser gens fàcil.

Paula del Bas Álvarez

5