El passat divendres dia 13 de desembre, de 9:00  a 10:00 hores, va venir en Joan Anton Català a explicar-nos les grans curiositats del nostre univers a través de dades molt impactants. A tots ens va ajudar a entendre millor on vivim i la insignificança del nostre planeta. Aquesta xerrada ens va ajudar a veure la nostra existència de forma diferent, a fer-nos grans preguntes sobre el cosmos i a apreciar la vida i valorar el nostre planeta, la Terra.

Joan Anton Català és un químic quàntic amb un Màster en Astronomia i Astrofísica apassionat del cosmos, i divulga la seva passió pel coneixement de l’univers a alumnes com nosaltres, ajudant-nos a obrir les nostres ments i contemplar el món de manera diferent. Tots vam quedar bocabadats durant la conferència, ningú no deia res, es notava que en sabia moltíssim i que realment li apassionava aquest tema.

Elna Prat
Arnau Tie
1r Batxillerat A

Us deixem un fragment a continuació i el vídeo complet aquí.

1