Avui els alumnes de primer de batxillerat han visitat la facultat de biologia de la Universitat de Barcelona. Allà han estat fent pràctiques de laboratori durant 4 hores, tutoritzats per la professora de biologia de l’escola Cinthia Pereira (també professora associada a la facultat d’educació de la UB), i el Dr. Joan Ramon Torrella, professor titular de la facultat. S’han treballat qüestions específiques que entren a les proves de les PAU, com per exemple identificació de biomolècules, visualització en microscopi òptic de cel·lules vegetals i animals, la reacció química de saponificació, i el cicles de Krebs. Les pràctiques en tot moment han estat alternant entre pràctica i teoria. Todos els alumnes han fet totes les pràctiques, garantint així la màxima participació i que tots veiessin tot.

3