Menú

Voluntariat a l’escola

El dissabte 1 d’abril, una colla de nois i noies de l’escola, alguns d’ells monitors del Mou-te i altres a títol individual, van fer de voluntaris en el Cinquè Torneig d’Escacs organitzat per Xocolates Granollers.
La tasca dels voluntaris va consistir a muntar (i també desmuntar) tota la logística necessària perquè el torneig es pogués realitzar. A les vuit del matí ja eren a La Porxada per col·locar a lloc les taules, cadires, escaquers… També es va haver de muntar l’equip de so, es van penjar les pancartes… A partir de les onze, a més, els voluntaris van repartir xocolata desfeta als participants en el torneig i també a tothom que estava per La Porxada i en va voler. I cap a la una del migdia va tocar recollir.
En definitiva, molta feina, però també molt bona i positiva. I és que sovint s’incideix en tot allò que no va bé o no funciona de la societat, del nostre entorn… i oblidem el que sí es fa bé o resulta productiu o beneficiós per al conjunt de la comunitat. Doncs bé, el voluntariat de dissabte al matí (un més del que es promouen des de l’escola) és un exemple de generositat i altruisme  del qual, pensem, val la pena fer-ne difusió.
0

Categories:   Altres