Benvinguda al nou CRIT!

A totes les persones que formeu part de la Comunitat Educativa de l’Escola Pia de Granollers us adreço un breu escrit en motiu de la nova edició de la revista El Crit.

Com segurament sabeu, la revista El Crit va sortir publicada per primera vegada l’any 1986. Durant aquests 30 anys ha passat per diverses etapes, diversos formats, diverses maneres de fer, però sempre amb l’ànim d’informar i de fer més propera l’escola a totes les persones que la formen, amb l’ànim de compartir i de donar a conèixer el que es fa en una institució tan rica i diversa com és la vostra escola.

Després d’aquests 30 anys s’ha decidit començar una nova etapa de la revista i us volem donar l’enhorabona. Us felicitem perquè sabem que el nou Crit seguirà amb la voluntat d’explicar la vida de l’escola, d’aportar aspectes lúdics i culturals, de combinar amb gràcia el rigor i el joc, la informació i l’esperit lúdic, la utilitat i el passar una bona estona llegint i gaudint de bones imatges i bon reportatges. Us felicitem també perquè sabem que aquesta revista alhora mira cap enfora, cap al seu entorn, cap a la seva ciutat, fent possible que escola i ciutat s’impliquin en l’educació amb l’objectiu de construir junts un món millor.

Aprofito aquestes ratlles per remarcar que a nivell d’Escola Pia de Catalunya estem vivint un moment molt important, un moment històric. Com ja sabeu, estem implementant a totes les nostres escoles el projecte de més envergadura de cara a convertir-les en uns centres educatius avançats, unes escoles totalment a l’alçada del què ens cal per a la societat actual. Em refereixo al projecte SUMMEM, que coneixeu prou bé perquè el curs passat ja en vàreu ser escola pilot.

I mentre espero impacient rebre la vostra nova revista, només em queda desitjar molt d’èxit a la nova revista el Crit i molts èxits a l’Escola Pia de Granollers!

1