El Consell dels Infants de Granollers, amb Laura Salas de 6è D com a representant de la nostra escola, ha celebrat l’audiència amb l’alcalde de la nostra ciutat, Josep Mayoral.

La reunió d’aquest curs ha tingut lloc el dia 29 d’abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El Consell dels Infants és un òrgan de participació format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les 16 escoles de la nostra ciutat, que tenen l’encàrrec de reflexionar i debatre a l’entorn de qüestions que els afecten com a ciutadans i ciutadanes, i fer-hi les seves aportacions, tenint en compte la seva perspectiva i punt de vista.

A l’audiència del passat dilluns, els nens i les nenes van tenir la seva paraula per explicar el resultat del treball que han fet al llarg d’aquest curs escolar. Aquest curs, els infants del Consell han participat en l’Arbre Gegant dels desitjos de Nadal i en l´acte de benvinguda dels Reis Mags a la Porxada. També han acompanyat al patge Gregori a la visita que va fer a totes les escoles de la ciutat. Durant la sessió, també s’ha parlat de propostes de futur a l’entorn del Carnaval.

Els nens i les nenes, després de detectar que des del seu punt de vista hi ha possibilitat de millora en la celebració del Carnaval a les escoles, han proposat que l’any vinent siguin ells els protagonistes del vídeo promocional de l’edicte. Ells mateixos han acordat les obligacions que recollirà l’edicte de Carnaval de 2020.

Aquestes idees són fruit d’un debat que ha tingut en compte les opinions de tots els nens i nenes de les diferents escoles de la ciutat representats en els membres del Consell.

By ELCRIT