El dissabte dia 12 de maig en el Programa de Catalunya Ràdio El Suplement, presentat per en Roger Escapa, van ser convidades la Sandra Sabatés, presentadora del programa El Intermedio de la Sexta i la seva mare, Fina Campos, a la secció «Amor de mare».

El programa s’inicia amb un petit concurs en què els oients fan preguntes per endevinar qui s’amaga darrera una foto penjada a les xarxes de la protagonista quan era petita. Un cop descobert el personatge, se li fa una entrevista repassant la seva trajectòria i es truca a persones que hi tenen o hi han tingut alguna relació.

El que molta gent desconeix és que la Sandra Sabatés és ex-alumna de l’escola. En el programa, justament, vàrem poder sentir com la Sandra explicava per què havia decidit estudiar comunicació audiovisual. I, al final de la secció, la sorpresa fou que els responsables del programa van fer sortir en antena el qui havia estat el seu tutor aleshores, en Xavier Ambròs. Des que havia acabat els estudis a l’escola no havien tornat a parlar tutor i alumna.

Podeu sentir la conversa a partir del minut 24′ 30” en aquest enllaç:

By ELCRIT